• متن پست
    • استفاده از غشای الکترونیکی جهت مراقبت و نظارت با دقت بالا از قلب
      در بخش دستگاه‌های الکترونیکی نظارت بر فعالیت‌های قلب و یا محرک‌های الکتریکی مربوط به آن، اغلب تکنولوژی‌های فعلی متکی بر الکترودها می‌باشند که تنها در چند مکان به برقراری تماس با ارگان می‌پردازند. این شیوه لزوما منجر به یک تصویر دقیق از روند در حال اجرا نخواهد شد و موجب تحریک تمام قسمت‌ها به یک اندازه نیز نمی‌شود. اکنون دانشمندان موفق به ایجاد یک پوسته و غشای الاستیک سه‌بعدی مملو از سنسور شده‌اند که می‌توان از آن بر روی کل قسمت‌های قلب استفاده کرد تا نقاط تماس زیادی حاصل شود.
      دستگاه مذکور توسط تیمی بین‌المللی به سرپرستی دکتر ایگور افیمو (Igor Efimov) در دانشگاه واشنگتن سنت لوئیس و دکتر جان راجرز (John Rogers) از دانشگاه ایلینویز در اوربانا شامپاین ساخته شده است.
      جهت ایجاد نمونه‌ی آزمایشی از این دستگاه، این گروه شروع به اسکن قلب یک خرگوش کرد. در بیماران انسانی این عمل را می‌توان با MRI و یا سی‌تی‌اسکن انجام داد. با استفاده از داده‌های حاصل، آن‌ها اقدام به ایجاد مدل اندازه‌ی واقعی چاپ سه‌بعدی از قلب کردند، البته نه شبیه به قلبی که به تازگی توسط دانشگاه لوئیزویل به منظور کمک به اعمال جراحی قلب کودکان ساخته شده است. این مدل سپس توسط غشای مورد نظر پوشانده شد تا از تناسب این قالب با اندازه‌ی قلب اطمینان حاصل شود. سنسورهای به هم پیوسته‌ی کوچک جاسازی شده در غشا از یک روش چاپ انتقال استفاده می‌کنند.
      درنهایت، غشای مذکور به درون قلب کشیده می‌شود، همان قلبی که جهت تپیدن در محیط آزمایشگاه طراحی شده بود. نسخه‌های بالینی از این غشا در کنار الکترودهای موجود جهت تحریک اصلاح آریتمی (بی‌نظمی)، همچنین شامل سنسورهایی جهت نظارت بر پارامترهایی همچون درجه حرارت، فشار مکانیکی، pH یا سطوح تروپونین هستند، آخرین مورد ذکر شده، پروتئینی است که وقوع حمله‌ی قلبی را نشان می‌دهد.
      علاوه براین، غشای مورد نظر قادر به تناسب با دیگر ارگان‌های کنار قلب می‌باشد. برای مثال در کلیه، این غشا را می‌توان جهت نظارت بر غلظت کلسیم، پتاسیم و سدیم بکار برد.
  • اخرین دیدگاه ها

    • سلام.این کار رو اگه اشتباه نکنم روی مغز هم انجام دادن



  • جزئیات