روغن و ادویه فلافل کشنده اند

وغن مورد استفاده در فلافل و سمبوسه معمولا روغن غیر سرخ کردنی است و یا اگر هم روغن سرخ کردنی استفاده شود چون چند بار مورد استفاده قرار می گیرد حرارت مکرر آن باعث تولید مواد سرطان زا می شود.افرادی که به مواد گیاهی حساسیت دارند به دلیل ادویه موجود در فلافل از مصرف این ماده غذایی خودداری نمایند.همچنین به دلیل آن که برای سرخ کردن فلافل، از روغنی استفاده می‌شود که چندین بار حرارت دیده است، امکان سرطان‌زایی آن وجود دارد، هر ماده غذایی که روغن آن چندین بار استفاده شود به ماده‌ای سرطان‌زا تبدیل می‌گردد و فلافل نیز از این قاعده مستثنا نیست.افراد مبتلا به مشکلات گوارشی به دلیل آن که نمی‌توانند ادویه زیادی مصرف نمایند از مصرف زیاد فلافل خودداری نمایند. همچنین در صورتی که مصرف ادویه معده فرد را تحریک می‌کند این ماده غذایی را مصرف نکنند.

3 امتیاز + / 0 امتیاز - 1393/08/27 - 17:15 Share on Google+
دیدگاه  
Iran_alavi135

خودکشی ماله خارجی هاست ما نون و ماستم بخوریم آخرش سرطان میگیریم
مگه ما چقدر عمر میکنیم که بخوایم از فلافل و سمبوسه هم محروم بشم!
{-170-}

1393/08/27 - 19:19