گوشت‌های فرآوری‌شده
بیشتر گوشت‌های فرآوری‌شده مانند انواع سوسیس، کالباس، ‌هات‌داگ و همبرگر حاوی نگهدارنده‌های شیمیایی با خاصیت سرطان‌زایی هستند. این نگهدارنده‌های گوناگون به افزایش زمان ماندگاری این محصولات کمک می‌کنند اما مصرف مداوم و طولانی‌مدت آنها می‌تواند سلامت ما را به خطر بیندازد. نیتریت و نیترات‌سدیم موجود در گوشت‌های فرآوری‌شده نیز تاحد چشمگیری باعث افزایش خطر ابتلا به سرطان کولون و سایر سرطان‌های مربوط به دستگاه گوارش می‌شوند بنابراین بهتر است مصرف این محصولات را به حداکثر ماهی یکبار محدود و آنها را با آبمیوه‌های طبیعی، سبزی‌ها و صیفی‌های تازه و فراوان میل کنید تا آنتی‌اکسیدان‌های موجود در میوه‌ها وسبزی‌ها، آثار نامطلوب گوشت‌های فرآوری‌شده را در بدن از بین ببرند.
ذرت‌های مایکروویوی
بیشتر نوشابه‌های گازدار هم مانند گوشت‌های فرآوری‌شده ابتلا به سرطان‌های مختلف، از جمله سرطان‌های گوارشی را برای مصرف‌کنندگان دائمی در پی دارند. این نوشابه‌ها، حاوی مقدار فراوانی شکر و رنگ‌های شیمیایی هستند که مجاز بودن این رنگ‌ها هم عاملی برای تبرئه آنها از سرطان‌زا بودن در صورت مصرف طولانی‌مدت‌شان نیست.
نوشابه‌ها و خوراکی‌های شیرین رژیمی
براساس نتایج ۲۰ تحقیق مختلف در اروپا، محققان به این نتیجه رسیده‌اند که شیرین‌کننده‌های مصنوعی موجود در نوشابه‌ها یا خوراکی‌های شیرین رژیمی مانند اسپارتام، ساخارین و ساکرولوز می‌توانند باعث ایجاد مشکلات و بیماری‌های متعددی مثل اختلال در رشد جنین و انواع سرطان شوند. به‌همین دلیل محققان توصیه می‌کنند به‌جای شیرین‌کننده‌های مصنوعی یا محصولات رژیمی حاوی آنها، از قند و شکر کمتر یا مواد غذایی شیرین و با قند طبیعی مانند خرما، کشمش، عسل یا توت خشک استفاده کنید.
آردهای تصفیه‌شده
معمولا از آردهای سفید تصفیه‌شده برای تولید غذاهای آماده و فرآوری‌شده (مانند سوپ‌های آماده یا حتی گوشت‌های فرآوری‌شده) استفاده می‌شود. پژوهش‌های جدید نشان می‌دهند که سطح کربوهیدرات موجود در این آردها، بسیار بیشتر از حد طبیعی است و به‌همین دلیل مصرف طولانی‌مدت آنها می‌تواند تا حدود ۲۲۰ درصد، احتمال ابتلا به سرطان پستان را در خانم‌ها بالا ببرد. از طرف دیگر، شاخص گلایسمیک این آردها هم بسیار بالاست و مصرف مواد غذایی مختلفی که شاخص گلایسمیک (شاخصی که نشان‌دهنده میزان قند قابل جذب است) بالایی دارند، می‌تواند سطح قندخون بدن را به سرعت بالا ببرد و شرایط تغذیه، رشد و تکثیر سلول‌های سرطانی را مستقیم فراهم کند.
غذاهای شور، ترش و دودی
مصرف مداوم و بی‌رویه نمک و انواع غذاهای شور، ترش، پرادویه و دودی می‌تواند احتمال ابتلا به سرطان معده را تاحد چشمگیری افزایش دهد. ضمن اینکه حرارت دادن و سرخ کردن بیش از حد مواد غذایی نشاسته‌ای (مانند سیب‌زمینی و برش‌های نان) هم باعث آزاد شدن ترکیب‌های سرطان‌زای آکریلامید در آنها ‌و خطر ابتلا به سرطان معده و سایر سرطان‌های گوارشی را افزایش ‌می‌دهد

3 امتیاز + / 0 امتیاز - 1394/02/17 - 01:37 Share on Google+
پیوست عکس:
junk-food - Copy.jpg
junk-food - Copy.jpg · 710x434px, 164KB
دیدگاه  
Iran_alavi135

روغن‌های جامد هیدروژنه

روغن‌های جامد و هیدروژنه که معمولا در تولید انواع کیک، کلوچه، شیرینی، بیسکویت، چیپس، غذاهای فرآوری‌شده و رستوران‌ها استفاده می‌شوند، سطح بالایی از اسیدهای چرب مضر مانند اسیدهای چرب اشباع و ترانس دارند. ترکیب‌های موجود در این روغن‌ها می‌توانند با تغییر ساختار عروق و از بین بردن انعطاف آنها، باعث ابتلابه انواع ناراحتی‌های قلبی، سکته‌های قلبی و مغزی و سرطان‌های مختلف بشوند.

1394/02/17 - 01:38