فواید مصرف پسته
پسته حاوی ویتامین های B۱،B۳و ویتامین E و املاح مغذی شامل آهن، پتاسیم، فسفر و كلسیم است.پسته دارای ویتامین های B۶، B۱و E است؛ ویتامین B۶كمك به سوخت و ساز پروتئین می كند و در جذب مواد غذایی نیز نقش دارد. ویتامین B۱موجب افزایش انرژی، تقویت سلول های عصبی و متعادل كردن اشتها می شود.آهن موجود در پسته نیز برای رفع سرگیجه، رنگ پریدگی، بی حوصلگی و كم خونی بسیار موثر است. ویتامین E یكی از قوی ترین آنتی اكسیدان هایی است كه در پسته به مقدار زیاد یافت می شود و موجب افزایش سیستم ایمنی بدن و تقویت چشم می شود.پسته برای آرامش قلب و آرام کردن اعصاب مفید است و مصرف آن برای بازکردن مجاری کبد توصیه می‌ شود همچنين پسته معده را تقویت و برای تسکین سرفه هم مفید است.

مصرف اين ماده غذايي در تنظیم ضربان قلب و كنترل فشارخون موثر است. همچنین دارای فسفر است و در ساخت استخوان ها و دندان ها كمك و از خستگی و ضعف جلوگیری می كند. مصرف پسته به تقویت عضلات بدن كمك و از گرفتگی آن پیشگیری می كند.
خوردن یك مشت مغز پسته در روز نه تنها یك میان وعده مناسب و خوشمزه است بلكه برای سلامتی نیز مفید است؛ چون پسته با كاهش روند جذب كربوهیدرات ‌ها در بدن می ‌تواند قند خون را پایین بیاورد.

6 امتیاز + / 0 امتیاز - 1393/03/24 - 11:04 Share on Google+
پیوست عکس:
aks-peste.jpg
aks-peste.jpg · 450x282px, 23KB
دیدگاه  
cod99

ok

1393/03/31 - 01:02

باز نشر توسط