بهترین منبع غذایی برای مقابله با کم خونی گوشت شترمرغ است
رنگ قرمز تیره‌تر این گوشت، نسبت به گوشت‌های گاو و گوسفند یا بوقلمون حاکی از مقدار بالا‌تر آهن در آن می‌باشد از این رو، مصرف آن به افراد کم خون و زنان باردار نیز توصیه می‌شود.گوشت شترمرغ در دسته گوشت‌های قرمز طبقه بندی ‌می‌شود و از لحاظ ارزش غذایی از کم چرب‌ترین و سالم‌ترین نمونه‌های گوشت قرمز است و دارای فواید فراوانی است.این گوشت بسیار شبیه به گوشت گاو یا گوسفند است. این گوشت کلسترول و کالری پایین‌تری برخوردار است و همچنین به علت ایده‌آل بودن سطح PH، به مبارزه با باکتری‌ای کولای و نیز سالمونلا کمک موثری می‌کندو به دلیل دارا بودن اسید چرب امگا-۳ فراوان بهترین نوع گوشت برای افراد سالمند و بیماران قلبی و عروقی است.نسبت به دیگر انواع گوشت، سریع‌تر پخته می‌شود، پس برای پیشگیری از خشک شدن آن، از پختن بیش از حد آن جلوگیری شود.

8 امتیاز + / 0 امتیاز - 1393/03/24 - 11:11 Share on Google+
پیوست عکس:
images1111.jpeg
images1111.jpeg · 259x194px, 10KB

باز نشر توسط