• متن پست
    • بعد از غذا گیلاس نخورید!
      به دلیل اینکه باعث هضم سریع غذا می شود توصیه می شود بعد از غذا خورده نشود.
      این میوه در موارد دارویی به عنوان یک گیاه قابض برای رفع خشکی حلق و ریه مفید است.
      در پزشکی سنتی از گیلاس برای ناراحتی های کلیه و کیسه صفرا و نقرس استفاده می شود.
      گیلاس گیاهی ضد باکتری است که برای جلوگیری از فساد دندان بکار می رود؛عصاره گیلاس تا 89 درصد فعالیت آنزیم های عامل تشکیل پلاک دندان را متوقف می کند.
      به علت مزایای فراوانی این میوه برای بدن و پایین بودن میزان قند موجود در آن بیماران دیابتی نیز از این میوه می توانند استفاده کنند.
      ویتامین A,C فولیک اسید، پتاسیم، منیزیم، کلسیم از جمله ویتامین های مفید در این میوه هستند.
      درخت گیلاس از دو نوع ترش و شیرین است که نوع شیرین آن را گیلاس و نوع ترش آن را آلبالو می گوییم.
  • اخرین دیدگاه ها
  • جزئیات
    • تاریخ ارسال : 2013/06/30 - 11:46
      در گروه :
      آدرس پست : لینک مستقیم

      طول تصویر : 296x
      عرض تصویر : 291px,
      حجم : 16KB
      دریافت : th ·