• متن پست
    • روش برای هضم بهتر غذا
      ابتدا شما باید غذاهایی که به آسانی هضم می‌شوند را در بین وعده‌های غذایی‌تان میل کنید و سپس به سمت غذاهای پیچیده‌تر بروید. به یک اتوبان فکر کنید، اگر که ماشین‌هایی که سرعت کم دارند در جلو باشند، ماشین‌های با سرعت زیاد را در پشت خود نگه می‌دارند و همین باعث ترافیک می‌شود. دقیقا همین کار برای غذای شما اتفاق می‌افتد. غذاهایی که سریعا هضم می‌شوند را ابتدا بخورید و سخت‌ترها را نگه دارید تا در نیمه دوم وعده غذایی‌تان بخورید. در زیر توالی زمانی برای گروه‌های مختلف غذایی آورده شده است.
      ـ آب و آب میوه: ٢٠ تا ٣٠ دقیقه
      ـ میوه‌ها و فالوده و سوپ: ٣٠ تا ٤٥ دقیقه
      ـ سبزیجات: ٣٠ تا ٤٥ دقیقه
      ـ لوبیا، غلات و نشاسته ها: ٢ تا ٣ ساعت
      ـ گوشت، ماهی، مرغ: ٣ یا چند ساعت

      ٢) نوشیدنی‌های گرم و یا ولرم با وعده غذایی‌تان مصرف کنید
      نوشیدنی‌های یخ و خنک پروسه هضم را کند می‌کنند بطور مثال گذاشتن یخ روی یک عضله را نگاه کنید. عضله سفت می‌شود و به خوبی عمل نمی کند. آب گرم یا آبی که در دمای اتاق باشد، آب میوه یا چای بدون کافئین هضم مناسب را برای شما فراهم می‌آورد. ( فقط ترافیک را به یاد آورید، نوشیدن مایعات مقدم‌تر از وعده‌های غذایی است).

      ٣) در زمان‌های مناسب غذا بخورید
      خیلی مهم است که غذایی که می‌خورید و زمانی که آن را میل می‌کنید، از قبل معین باشد. خوردن غذاهای مشابه و زمان‌های مشخص در روز اثرات معینی بر روی سیستم گوارش شما دارد.

      ٤) از این که چه چیزی می‌خورید و اندازه آن چقدر است آگاه باشید
      مصرف بیش از حد غذا یکی از دلایل مهم هضم نشدن غذا است. مغز ما علائم احساس پر بودن را دقیقا ١٠ دقیقه بعد از این که واقعا احساس پر بودن بکنید می‌فرستد. پس قبل از این که احساس پر بودن بکنید دست از غذا خوردن بکشید. عجیب این است که ١٠ دقیقه بعد می‌فهمید که سیر هستید.

      ٥) غذای‌تان را کامل بخورید و در حین غذا خوردن صحبت نکنید
      جویدن غیر کامل و صحبت کردن در حین غذا خوردن می‌تواند باعث بلعیدن نامناسب شود. سیستم گوارش ما به گونه‌ای طراحی نشده که بتواند تکه‌های بزرگ غذا را هضم کند، وقتی که ما ابعاد بزرگ در معده مان قرار می‌دهیم می‌تواند باعث شود که هضم غذا نیمه کاره انجام شود.
  • اخرین دیدگاه ها
  • جزئیات