• متن پست
    • غذاهایی که مردان باید بیشتر مصرف کنند
      مردان و زنان از نظر ساختمانی و فیزیولوژی متفاوتند و نیازهای تغذیه ای آنان نیز متفاوت است.
      مسئول بهبود تغذيه معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي مشهد با اشاره به اينکه اسید چرب امگا3 ،روی،لیکوپن ،منیزیم،ویتامین ب ،آنتی اکسیدان ها ،ویتامین ای از جمله مواد غذايي است که مردان بيشتر به آن نياز دارند اظهار داشت: ‌اين دسته از مواد غذايي از عملکرد جنسی حمایت می کنند ،ریسک بیماری های قلبی را کم می کنند و ریسک سرطان پروستات را کاهش می دهند.
      دکتر زهرا اباصلتي با تاکيد بر مصرف ماهي حداقل دو بار در هفته خاطر نشان کرد :‌ ماهی های سالمون ،خال مخالی ،تن ،قزل آلای دریاچه یا رودخانه ،ماهی کولی ،ساردین ،و شاه ماهی محتوی اسید چرب امگا3 و پروتئین بالا و اسید چرب اشباع پایین هستند.اسید چرب امگا3 ویسکوزیته خون را کاهش داده و مانع لخته شدن خون می شودهمچنین فشار خون و چربی خون را کاهش می دهد.
      وي افزود:‌ بر خلاف اسید چرب اشباع شده که کلسترول خون را افزایش می دهد. امگا3 باعث کاهش التهاب بدن شده و در کاهش آلزایمر و پارکینسون موثر است .
      مسئول بهبود تغذيه معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي مشهد با اشاره به اينکه غلات نقش موثري در سلامتي دارد خاطر نشان کرد:‌ غلات کامل مانند جو و گندم کامل و سبوس دار منابع غني منگنز و سلنیوم و تریپتوفان و فسفر و منیزیم و پروتئین است و به کاهش چربی خون کمک می کند و از رسوب در عروق و سکته قلبی و مغزی و ایجاد لخته خون پیشگیری می کند و باعث فعالیت سلول های سفید خون می شود. همچنین قند خون را کاهش داده و ریسک بیماری دیابت نوع 2 را کم می کند.
      دکتر زهرا اباصلتي افزود:‌ همچنين گوجه فرنگی و ترکیبات آن مانند سس و رب که محتوی مواد مغذی بوده و بعلت داشتن لیکوپن مانع ایجاد سرطان پروستات می شود.
      وي گفت :‌قارچ ،محرک سیستم ایمنی است ویک منبع خوب سلنیوم ،مس،تریپتوفان ،فسفر روی منکنز پروتئین ،آهن و کلسیم فولات است .
      منبع: دانشگاه علوم پزشکی مشهد
  • اخرین دیدگاه ها
  • جزئیات
    • تاریخ ارسال : 2014/03/01 - 20:09
      در گروه :
      آدرس پست : لینک مستقیم

      طول تصویر : 240x
      عرض تصویر : 160px,
      حجم : 10KB
      دریافت : 740.jpg ·