• متن پست
    • از هر صد نفر ايراني،يک نفر مبتلا به سلياک است
      دبيرعلمي کنگره بين‌المللي گوارش، کبد و تغذيه کودکان درمشهد در اولین روز از همایش،گفت: 70درصد مراجعه کودکان به درمانگاه‌هاي سرپايي و مطب‌ها بدليل دردهاي شکمي و يبوست است.
      از هر صد نفر ايراني،يک نفر مبتلا به سلياک است
      دکتر سيدعلي جعفري، فوق‌تخصص گوارش اطفال با اشاره به اين که «از هر صد نفر ايراني، يک نفر مبتلا به بيماري گوارشي سلياک است»، تصريح کرد: اين، آمار بالايي است و بسياري از مبتلايان از مشکل خود بي‌اطلاع هستند و بر اساس بررسي‌ها، عامل ژنتيک در بروز اين بيماري تأثير بسزايي دارد.
      در درمان مشکلات کودک بايد ملاحظات اخلاقي را رعايت کنيم
      وي تأکيد کرد: کودک، موجودي ارگانيک بطورکامل متفاوت از بزرگسال است و از اين رو در درمان مشکلات کودک بايد ملاحظات اخلاقي را رعايت کنيم و معتقديم روش‌ و شيوه‌هاي درماني و حتي تجويز داروها در مواجهه با کودک متفاوت از بزرگسال است.
      دکتر جعفري تصريح کرد: تک‌تک ارگان‌هاي بدن يک طفل از نظر تکاملي و ساختاري با بزرگسال متفاوتند و بايد اين ديد را براي برخي پزشکان بويژه پزشکان عمومي و حتي ساير تخصص‌ها جابيندازيم.
      توسعه پايدار از کودک سالم شکل مي‌گيرد
      اين عضوهيأت علمي دانشگاه علوم‌پزشکي مشهد خاطرنشان کرد: اگر همگي اذعان داريم که انسان محور توسعه پايدار است، بايد توجه داشته باشيم که اين توسعه از کودک سالم شکل مي‌گيرد.
      وي افزود: متأسفانه اشکالات زيادي در حوزه فرهنگ غذايي رايج در کشور وجود دارد که بروز بسياري بيماري‌هاي گوارشي را سبب شده و از اين رو ضرورت توجه به اصول فرهنگ صحيح تغذيه بويژه در کودکان حايزاهميت است.
      مدت زمان استفاده کودک از تلويزيون بايد محدود باشد
      دکتر جعفري گفت: آکادمی طب اطفال آمریکا به والدین هشدار داده است: زمانی را که نوزادان و کودکانشان در مقابل تلویزیون، کامپیو‌تر و بازی‌های رایانه‌ای صرف می‌کنند را محدود کنند و حداکثر دو ساعت باشد. این گروه همچنين اعلام کرده: «تلویزیون نگاه کردن برای کودکان زیر دو سال نه تنها هیچ نفعی ندارد بلکه موجب می‌شود آنها کمتر به فعالیت‌هایی مانند بازی‌کردن و برقراری ارتباط با دیگران بپردازند.»
      به گفته وي، بر اساس گزارش جدید «آکادمی طب اطفال آمريکا» تخمین زده می‌شود: هر یک ساعتی که کودکان زیر ۲ سال، مقابل صفحه‌های نمایشگر می‌گذرانند موجب می‌شود ۵۰ دقیقه کمتر با والدینشان تعامل برقرار کنند و ۱۰ دقیقه کمتر بازی‌های خلاقانه انجام دهند.
      عادت والدین به تماشای طولانی‌مدت تلویزیون توانایی کودکان را در سخن گفتن به تأخیر مي‌اندازد
      وی در انتها توضیح داد: عادت خود والدین به تماشای طولانی مدت تلویزیون و فیلم‌های ویدیویی ممکن است توانایی کودکان آن‌ها را در سخن گفتن به تأخیر بیندازد و موجب شود فرزندانشان دیرتر به حرف بیایند.
  • اخرین دیدگاه ها

    • آمار جالبیه...یک درصد جامعه مبتلا به سلیاک هستند؟؟؟؟؟؟



  • جزئیات
    • تاریخ ارسال : 2014/04/11 - 16:21
      در گروه :
      آدرس پست : لینک مستقیم

      طول تصویر : 250x
      عرض تصویر : 180px,
      حجم : 15KB
      دریافت : 1239.jpg ·