• متن پست
    • كاهش خطر سكته با مصرف ويتامين هاي گروهB
      محققان ژاپنی به نتایجی دست یافتند مبنی بر اینکه افرادی که رژیم غذایی غنی از ویتامین های گروه B دارند، احتمال وقوع مرگ به دنبال بیماریهای قلبی –عروقی در آنها پایین تر میباشد.
      این مطالعه در یک دوره 14 ساله وبر روی 23000 مرد و36000 زن انجام شد. در این مطالعه مشخص گردید در زنانی که غذاهای دارای ویتامین های گروه B شامل فولات وB6 را زیاد مصرف می کنند ،احتمال مرگ ناشی از سکته مغزی وبیماری قلبی کمتر می باشد. همچنین در مردان با رژیم غذایی مشابه احتمال مرگ ناشی از نارسایی قلبی پایین تر بود اما مصرف ویتامین B12 ریسک مرگ ناشی از بیماری قلبی–عروقی را کاهش نمی داد. محققان معتقدند که فولات و B6 با کاهش سطح هموسیستئین، اسید آمینه ای در خون که تحت تأثیر رژیم غذایی و وراثت می باشد، نقش محافظتی بر علیه بیماری های قلبی_عروقی ایفا می نمایند. تحقیقات قبلی نشان داده بود که سطح بالای هموسیستئین در خون با تخریب لایه داخلی شریان ها تشکیل لخته های خون را تسهیل می نماید.

      گوشت ماهی، جگر، سایر گوشت ها، غلات سبوس دار وحبوبات غنی شده منابع خوبی از ویتامین B6 هستند. سبزیجات ومیوه ها، غلات سبوس دار یا غنی شده، حبوبات غنی شده، لوبیا وبنشن منابع سرشار از فولات هستند.

      منبع: انجمن قلب آمریکا، 15 آوریل 2010
  • اخرین دیدگاه ها
  • جزئیات
    • تاریخ ارسال : 2014/08/03 - 20:25
      در گروه :
      آدرس پست : لینک مستقیم

      طول تصویر : 400x
      عرض تصویر : 320px,
      حجم : 56KB
      دریافت : vitamin_B6.jpg ·