• متن پست
    • نوشيدن آب قبل از وعده هاي غذايي و كاهش وزن Annual meeting of the American chemical society

      كتابهاي رژيم غذايي را ببنديد و قرص هاي لاغري خود را دور بريزيد، آخرين روش موثر در كاهش وزن ساده تر از تمام روشهاي قبلي است. مطالعه جديد مشخص نمود كه افراد داراي سن متوسط و مسن تر ي كه قبل از هر وعده غذايي دو ليوان آب مي نوشند نسبت به سايرين مصرف كالري كمتر و كاهش وزن بيشتري دارند. محققان تعدادي زن و مرد بين 55 تا 75 سال داراي اضافه وزن و چاقي را به دو گروه تقسيم نمودند. براي يك گروه مصرف رژيم غذايي داراي چربي و كالري پايين شروع شد. گروه ديگر در كنار همين رژيم غذايي مي بايست قبل از هر وعده صبحانه، ناهار و شام 2 ليوان آب بنوشند. آنهايي كه قبل از غذا آب نوشيدند بعد از 12 هفته 15.5 پوند كاهش در وزن را در مقايسه با 11 پوند كاهش وزن در گروه ديگر نشان دادند. اين تفاوت در حد 30% بود. نوشيدن آب استراتژي بسيار ساده اي است كه به افراد داراي اضافه وزن كمك زيادي مي كند، وليكن نمي توان گفت كه آب بنوشيد تا گوشت بدنتان ذوب شود. يكي از مهمترين مسائل در رژيم گرفتن نگهداشتن وزن از دست رفته است. به همين دليل محققان شركت كنندگان را به مدت يكسال مورد پيگيري قرار دادند و مشاهده نمودند كساني كه نوشيدن آب را ادامه داده بودند نه تنها وزن از دست رفته را حفظ نمودند بلکه حتي مقدار بيشتري وزن (حدود1.5 پوند) نيز از دست داده بودند.

      مطالعات قبلي نشان داده بود كه مصرف آب پيش از غذا در افراد بين 18 تا 35 سال باعث كاهش مصرف كالري در آنها نمي شد. در افراد مسن زمان بيشتري براي تخليه معده لازم است به همين دليل مصرف آب باعث احساس پري بيشتر و گرسنگي کمتر مي شود، در حالي که در افراد جوان تر آب تقريبا بلافاصله از معده خارج مي شود. محققان نتايج اين مطالعه را اميدبخش خواندند. يافته هاي اين تحقيق همچنين نشان داد افرادي که آب بيشتري در طول روز مي نوشند، نوشيدني هاي شيرين کمتري مصرف نموده، ميوه و سبزيجات بيشتري تناول نموده و در مجموع کالري کمتري در طول روز مصرف مي کنند. نکته حائز اهميت اصلي پايبندي به اين رژيم غذايي در طولاني مدت مي باشد.
  • اخرین دیدگاه ها
  • جزئیات
    • تاریخ ارسال : 2014/08/03 - 20:33
      در گروه :
      آدرس پست : لینک مستقیم

      طول تصویر : 500x
      عرض تصویر : 500px,
      حجم : 204KB
      دریافت : water2.jpg ·